Els benjamins de futbol 7 de la UE La Torre guanyen la lliga futbol 7 . Felicitats Campions!!

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 12:00

L'equip Benjamí de Futbol 7 de la Unió Esportiva La Torre, que competeix a la lliga de 3a Divisió Grup 12 organitzada per la Federació Catalana de Futbol,s'ha proclamat campió de lliga !!

L'alcalde Jaume Riba i Bayo i el regidor d'esports Jaume Riba Ramos, van voler fer un reconeixement a aquest mèrit, i ahir 4 de juny van reunir a tot l'equip, familiars i equip tècnic esportiu a l' juntament i van sortir un per un al balcó recollir la medalla, i també se'ls va fer obsequi d' una copa , i un  berenar per a tot l'equip al bar tres x tres.

Amb aquest campionat, la categoria de Benjamí, ascendeix de 3a Divisió a 2a Divisió per a la temporada 2018/2019.
L’equip Benjamí de la UE La Torre ha aconseguit el premi gràcies a una trajectòria invicta els 29 partits disputats fins ara i amb CAP derrota, ni empat , sumant 87 punts amb 201 gols a favor i només 20 gols en contra , per tant uns resultats espectaculars !

L’equip, entrenat per L' Efren Torres, han demostrat una superioritat aclaparadora durant tots els partits i per això han aconseguit ser els campions de la lliga !!
L’equip el conformen els següents jugadors:

JAN HIDALGO MARTINEZ
ISMAEL GASCON SABARIEGO
JOEL TEJERINA TORRES
BIEL LUQUE GRAU
ANDRES SERRANO SEVILLA
AXEL CESTER GARCIA
DIDAC ALVAREZ RODRIGUEZ
NIL AGUILERA CANO
ERIK SALVADÓ BERNTSSON
PAULA BOLIVAR NAVARRO
ERIC CARRASCO AGUILAR
JUAN NIETO CARRIÓN
BRUNO TRIVIÑO SOSTRES

TÈCNICS : EFREN TORRES MARCUELLO
DELEGAT : JAVIER ROMERA CONTRERAS

Des de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt , l’alcalde i el regidor d'esports  donen l’enhorabona pel títol aconseguit, per l’esforç i  sacrifici  mostrats durant tota la temporada.

FELICITATS CAMPIONS!

Darrera actualització: 18.06.2018 | 13:41

Imatges

campions de lliga benjamins 2018