El carnestoltes a La Torre de Claramunt celebrat amb molta festa !

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

El Carnestoltes a la Torre de Claramunt es va celebrar el passat dissabte 9 de març sortint des del centre social i fent rúa fins el pavelló poliesportiu de Vinçó.
 

A partir de les cinc de la tarda al centre social de la Torre de Claramunt  amb la cercavila amb l'animació del grup de percussió "Colla de diables Sant Pere Nord" de Terrassa que van guiar, al ritme de tambors, cap al pavelló poliesportiu on hi va haver berenar per a tothom, seguidament va tenir lloc el concurs de disfresses i l'entrega de premis a partir de les 19h. Fins les dotze de la nit va continuar la festa amb servei de barra, sopar popular i música sense parar.

Els premiats dels adults de La Torre per comparses va ser el primer premi per “MC Miguel ruta 69” amb 200€, el segon premi per “Monstruos University” amb 150€ i el tercer premi per “Vikingos” amb 100€. Pel que fa als premis individuals el primer premi va ser per  “rentadora” dotat amb 100€, el segon premi per “Les gueishes de La Torre” amb 75€ i el tercer per “Sombrero loco”amb 50€.

Premis individuals del carnaval infantil  van ser el 1er premi disfressat de pastor amb cabra, el 2n premi : disfressa de Vampirina i el 3er premi la disfressa de “anciano”.
Els premis de les comparses del carnaval infantil van ser atorgats el 1er premi per la difressa Boing 747, el 2n premiva ser per les xancletes , i el 3r premi pels Llapisos

Per a més fotos podeu accedir al facebook de l'Ajuntament 

Darrera actualització: 28.03.2019 | 13:56

Imatges

carnestoltes torre 2019 carnestoltes torre 2019 carnestoltes torre 2019