Darrera presentació dels equips de la UE la Torre en camp de terra.

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 08:00

La Unió Esportiva La Torre va presentar el passat diumenge 28 els seus equips per a la temporada 2017-2018 en un acte al camp municipal de Vinçó. En total, els equips estan formats per 40 nens i 25 adults repartits en quatre equips de futbol base (pre-benjamins, benjamins, alevins  i un de futbol sala (cadet). Pel que fa als amateurs hi haurà un equip de futbol 11 i un altre de futbol sala.

La presentació es va fer davant els familiars, amics i aficionats, i va comptar amb la salutació i parlaments d'alguns membres de la junta, el president del Club, Cristian Merino Roldan, l'alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba i el regidor d’esports de La Torre, Jaume Riba Ramos. L’acte també va comptar amb el president del Capellades C.F com a convidat.

En el seu torn, l'alcalde, Jaume Riba, va tenir unes paraules de reconeixement a l'entitat per la feina que fan i els va encoratjar a seguir treballant en la formació d'esportistes i persones transmetent els valors de l'esport. Per la seva banda, el president del club, Cristian Merino, va agrair l'assistència de tots i va encoratjar a tots els membres de la UE La Torre a seguir treballant i esforçant per assolir nous èxits. Les autoritats van aprofitar l’ocasió per a comunicar el canvi del camp de gespa i altres millores, una notícia que va ser acollida amb gran entusiame.

Darrera actualització: 29.11.2017 | 08:12

Imatges

equips ue la torre presetnacio ue la torre 17 camp ue la torre 17