Comença el porta a porta a Tous i Jorba, els primers dels 22 que hi ha previstos aquest mesos de maig i juny

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 13:00

Jorba i Sant Martí de Tous són des d’aquest dilluns els primers municipis que posaran ja en pràctica el nou model de recollida de residus basat en la recollida porta a porta.La resta de municipis s’aniran incorporant de forma esglaonada al llarg d’aquest mes de maig i juny.

El 14 de maig s’hi afegiran Carme i Orpí; el 21 de maig El Bruc i Castellolí, el 4 de juny La Pobla de Claramunt i la Torre de Claramunt i el 18 de juny Capellades. Finalment, el 25 de juny començarà a Bellprat i Copons, Argençola, Montmaneu, Rubió, Santa Maria de Miralles i Veciana.I pels mesos de juliol , setembre i octubre, s'afegiran els 6 restants, municipis de l'Alta Anoia; Pujalt, Castellfollit de Riubregós, els Prats de Rei, Calonge de Segarra, Sant Pere Sallavinera, i Sant Martí de Sesgueioles.

Actualment l’Anoia es troba a la cua de les comarques catalanes en el nivell de recollida selectiva, amb menys d’un 20% dels residus recollits de forma selectiva. Amb la implantació del nou servei es preveu passar al capdavant de les comarques de Catalunya i assolir els objectius europeus, que marquen un 60% de recollida selectiva per l’any 2020. De fet, Santi Broch assegura que el canvi de model permetrà passar “en una setmana” de recollir de forma selectiva entre el 10 i el 15% dels residus al 70-75%.

Adjunt l'enllaç de tota la notícia publicada a infoanoia.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 13:58