Col·locació de papereres de reciclatge en espais municipals

Divendres, 21 de febrer de 2020 a les 14:00

Aquests dies la brigada municipal ha col.locat papereres de reciclatge en els diferents equipaments municipals, espais públics i parcs i places del municipi .

 

En total s'han col·locat 10 papereres en diversos espais com al pati de l'escola La Torre, al pati de l'escola Torrescasana, al Camp de Futbol Municipal de Vinço, al Parc de la coma  i al parc de la plaça Piscina de Pinedes de l'Armengol, com també s' han col·locat unes illetes ecològiques a la piscina Municipal de Torresport.

L'objectiu d'aquestes joc de 3 papereres amb fraccions separades és per aconseguir la màxima separació possible i el menor percentatge de resta , doncs és la fracció que penalitza i té més cost per l’ajuntament, ja que suposa portar moltes tones a l'abocador.

Estan col·locades en els llocs de més afluència de persones per ajudar al manteniment , l'ordre i la neteja dels nostres carrers i espais públics, facilitant i permetent abocar- hi residus que es rebutgen al moment. 

Segons el regidor de Medi ambient, Xavier Comes, “la iniciativa persegueix fomentar el reciclatge i de forma didàctica fer que nens i nenes en parcs i patis d’escola puguin aprendre i veure la importància que té separar els residus per poder tornar-los a utilitzar"

Darrera actualització: 24.02.2020 | 10:27