Carnestoltes 2020 a La Torre de Claramunt amb la batucada Protons

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 12:00

El color, la rauxa i la música han estat protagonistes aquest dissabte al Carnestoltes de La Torre.
 

La rúa començava al centre social Sant Joan Baptista, i guiats per la batucada els Protons que va conduir la rúa fins arribar al Pavelló d'esports de Vinço.
Després de la coca que l' Ajuntament oferia per a tots els assistents, els participants van fer la passarel.la mostrant cadascuna de les disfresses.

Els mateixos membres de la batucada vans fer de jurat atorgants els següents premis : 

Els membres del grup " Que La Torre os acompañe " s'han endut una dotació econòmica de 200euros. Per sota seu, la comparsa " Las remedios " els hi ha fet competència, amb un premi de 150euros, i en tercer lloc, la comparsa "Los lavacoches", ha guanyat 100 euros. Totes elles aportant molt bon ambient i xerinola a la rúa.

Pel què fa a les disfresses individuals, el primer premi de 100 euros per "Las guerreras centauro ", el segon premi de 75 euros " Happy butterfliers ", i el tercer era de 50 euros "Las pamelas de Brasil "

Les disfresses infantils també han estat premiades, en aquest cas per categoria d'edat, un premi de la categoria  0 a 6 anys per la disfressa de " La sirenita ",  i un premi per la categoria de 7 a 11 anys per la disfressa " Iron man "
premiats amb una targeta regal per bescanviar. Per la categoria grupal els premiats van ser ; el primer premi d' unes entrades pel cinema i unes crispetes per "Las princesas y su castillo " , el segon premi d' unes entrades pel cinema per " les cartes " i el tercer premi d' unes llaminadures per " Las emanems ".

La festa va tancar, com ja és tradició, amb música d'un DJ que amenitzava la festa per a tots els que volien quedar-se a sopar autogestionat.


 

Darrera actualització: 02.03.2020 | 19:47