Cap de setmana de Curses Rogaine, la IV Rogaine de l'Anoia i la VII 6pedals Rogaine

Dimarts, 29 de gener de 2019 a les 00:00

Més de 300 persones van passar aquest cap de setmana per la Torre de Claramunt per participar de la IV Rogaine de l’Anoia que es realitzava a peu el dissabte 26 i la VII 6pedals Rogaine en btt el diumenge 27.
 

El recorregut tant dissabte com diumenge va transcorre pels camins i corriols del territori torredà caracteritzat per camps de conreu, boscos i barraques de pedra seca. Dissabte, en la modalitat a peu de 6h/45fites i 3h/30fites hi va haver 209 inscrits. Diumenge van ser 105 els participants en btt que tenien el repte de 4h/30 fites.

Les Rogaines són curses d’orientació en què els participants han de desplaçar-se a peu o en btt amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant  pels controls en un temps màxim i un ordre lliure. No tots els controls valen els mateixos punts, això dependrà de la dificultat física i/o tècnica per trobar-los.

En la modalitat a peu es participa en equips de 2 a 5 membres i la de btt individual o en equip. Cada equip ha d’aconseguir la màxima puntuació passant  pels controls en un temps màxim. El mapa,  amb tots els controls i  la seva puntuació dibuixada,  s’entrega als participants uns minuts abans de la sortida.

La cursa va ser organitzada per La Nova Fita i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, el Club Orientació Catalunya i la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya

L’alcalde, Jaume Riba es congratula de poder acollir aquestes curses, aquest esport d’orientació que va en auge, ja que implica poder donar a conèixer als participants el nostre territori i repercussió pel nostre municipi.

Podeu consultar els resultats i fotos dels dos dies al següent enllaç 

Darrera actualització: 14.02.2019 | 08:26