Biciletada popular 2018

Divendres, 28 de setembre de 2018 a les 00:00

Diumenge 23 de setembre va tenir lloc la 21a Bicicletada Popular de la Torre de Claramunt que organitza anualment l'entitat Torrebikers.

L'acte va començar a les 10 del matí amb inscripció dels participants, entrega de dorsals i samarretes. Cap a les 11 vam fer el tret de sortida, els més petits van fer una petita volta i es van quedar al petit circuit que es va muntar per ells, en la plaça del Mil•leni, la resta van gaudir del tradicional recorregut de 8 kms per carrers i camins del municipi.

En arribar a la plaça,  l'organització va fer entrega de la bossa Aneto amb el seu bric de caldo i detalls d'empreses col·laboradores d'aquest acte, a continuació vàn recuperar forces amb un vermut popular i els tradicionals sortejos d'objectes cedits per comerços locals acabant l'acte amb la rifa de la , ja tradicional, bicicleta.

L' organització molt contenta i satisfeta per la gran participació comenta " Aquest acte no s'hagués pogut organitzar sense l'ajuda de tots els voluntaris, la col·laboració de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt, així com les aportacions que fan comerços locals i de tots els participants que any rere any gaudiu d'aquesta jornada amb nosaltres, Us esperem a tots l'any que bé!!!"

Adjut trobareu l' enllaç al youtube per veure un video representatiu de la bicicletada 2018

Darrera actualització: 15.10.2018 | 08:56