Ajuts al Practicum Odisseu , pràctiques universitàries remunerades

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 00:00

Us informem que avui s’ha publicat al DOGC  la convocatòria del Ajuts al Pràcticum Odisseu adreçats a aquells joves que desitgin realitzar pràctiques universitàries remunerades en empreses de municipis rurals.Els joves interessats poden presentar la seva sol·licitud  fins el 15 de maig al web www.odisseujove.cat.

Els Ajuts del Pràcticum Odisseu permeten que les empreses seleccionades tinguin accés a candidats amb formació superior.Per altra banda, per als joves, aquest programa representa una primera experiència laboral que complementa la formació i els prepara per al mercat laboral. A més, els ofereix l’oportunitat de contactar amb el teixit empresarial del territori rural.Hi ha ofertes d’empreses del camp del Turisme, Documentació, Història, Geografia, Agrònoms, Forestals, Educació, Màrqueting, ADE, Enginyeries, Informàtica o Arquitectura, entre d’altres.
Es poden consultar les 86 ofertes de pràctiques en empreses localitzades de 19 comarques rurals de Catalunya accedint al web www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques/
Us convidem a consultar regularment el web.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 13:57