6a edició de La Festa de l'Olla de Murri i de la Cassola de Vinya a Vilanova d'Espoia, diumenge 17 de novembre

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 00:00

La festa que recull gastronomia, oficis i tradicions és un homenatge al patrimoni deixat pels avantpassats i una vegada més, la Torre de Claramunt va fer homenatge a les seves arrels i al llegat de tots aquells que durant molts anys van treballar a la vinya, posant en valor elements tradicionals com la cuina de vinya . 

Des de primera hora del matí de diumenge i amb foc de llenya, es cuinaven tots dos menjars; la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri, una reivindicació de la cuina pagesa feta amb productes de la terra i de màxima qualitat, que cap a les dues serien tastats per totes aquelles persones , amants de la gastronomia que prèviament havien adquirit un tiquet. 

Al llarg del matí totes les persones podien descobrir la mostra dels oficis antics com una ceramista, una filadora, i un picapedrer. A la plaça es podia fer el tast de vi i cava dels productors de proximitat.

Pels més petits també es van programar diferents activitats com tallers de mandales, taller de manualitats i també van poder pujar a un tiovivo antic, rodat per una ciclista colocada al mig que el feia anar .

El municipi, aprofitant l’atractiu de la festa per atreure gent d’arreu, també va tenir obert al públic una exposció de quadres del sr. Josep Suñé i com tots els anys , les portes obertes per la visita de l'església de Sant Salvador de Vilanova d'Espoia (Església romànica segles XI-XII).

Darrera actualització: 18.11.2019 | 20:04