Els agents municipals de la Torre estrenen un nou vehicle tot terreny

Divendres, 1 de juny de 2018 a les 13:00

Substituirà l'anterior, que ja tenia 11 anys i ja no comptava amb les condicions més òptimes

El cos d'agents municipals estrena un nou tot terreny que utilitzaran a les patrulles, als controls policials, als serveis auxiliars i quan actuin com a Unitat de Policia Administrativa i Seguretat. És un Nissan Qashqai amb 130 CV, un dels vehicles més utilitzats actualment per les policies locals per la seva fiabilitat, mecànica, baix consum i capacitat. Substitueix el Nissan Pathfinder que han tingut els últims 11 anys i que ja no compta amb les condicions òptimes per al servei i té un manteniment alt. Per exemple, el nou tot terreny consumirà la meitat que l'anterior, cosa que suposarà un estalvi d'uns 1800 euros/any i una reducció de l'emissió de CO2 a l'atmosfera.

Per a l'alcalde, Jaume Riba i el regidor de Governació, Andreu Siñol, "amb aquest canvi, els agents municipals de la Torre de Claramunt estaran equipats amb uns elements i eines més actuals. El cotxe es farà servir per tasques de seguretat, emergències i, per a la mateixa condició del servei, han de ser sempre més actuals i millors que els anteriors".

El nou tot terreny és prou potent i polivalent com per poder atendre totes les necessitats del municipi i arribar a tots els seus punts, també en casos d'emergència com nevades o incendis. Disposa dels equipaments mínims imprescindibles per a un vehicle d'emergències segons marca la norma, com el pont sirena, la ràdio, un armari interior, llums posteriors de visibilitat o retolació.

L'Ajuntament ha adquirit el vehicle a través d'un rènting que inclou el manteniment,  reparacions, peces i mà d'obra, la transformació i tot el material necessari per a un vehicle policial, canvi de rodes anual, i assegurança a tot risc. La fórmula del rènting, a més, permet canviar els vehicles cada cert temps o poder-se quedar el vehicle al final del període a un preu assequible.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:47