Presentació del Projecte Estratègic del Campus Universitari d’Igualada

Dilluns, 4 de setembre de 2017 a les 13:00

L' alcalde Sr. Jaume Riba va assistir a la presentació del Projecte Estratègic del Campus Universitari d’Igualada – Universitat de Lleida a càrrec del Magfc. Sr. Roberto Fernández Díaz, rector de la Universitat de Lleida.

L' acte , presidit pel M. Hble. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, president de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc a la 1 del migdia, al saló de sessions .

En el següent enllaç es pot obtenir més informació oferta per la plana web de l' Ajuntament d' Igualada. 
 

Amb l’aposta de la UdL presentada , el Campus Universitari d’Igualada s’integrarà en la seva estructura i veurà incrementada de manera important la seva oferta d’estudis superiors en anys immediats.
Inicialment s’hi van allotjar els estudis que l’Escola d’Enginyeria d’Igualada de la UPC portava dècades impartint a l’antic edifici de la Teneria i posteriorment se’n van sumar de nous. Així, als graus d’Enginyeria Química i d’Organització Industrial i als màsters en Enginyeria del Cuir i en Direcció Tècnica de l’Adobatge, el 2015 s’hi van sumar el grau d’Infermeria de la UdL i el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses Industrial de la UPC i la UOC i, un any després,va arribar el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica també de la UdL.

Darrera actualització: 04.09.2017 | 13:35