Manel Puig Vidal nou regidor d'Ensenyament , d'Esports i representant de l'Ajuntament amb les escoles

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 12:00

Dimecres, 5 de febrer, en el ple de la corporació, Manel Puig  va prendre possessió del càrrec com a regidor del grup municipal Junts per La Torre a l’Ajuntament de la Torre de Claramunt.
La seva incorporació ve donada després de la renúncia presentada per Jaume Riba Ramos, que deixa el càrrec per motius personals .

Manel Puig, va néixer a Igualada l’any 1965, és Llicenciat en Ciències Físiques i Doctor en Microelectrònica, Professor Titular d’Universitat a la Universitat de Barcelona. Aquesta és la  seva segona incorporació en la Corporació Municipal  i estarà al capdavant de la regidoria d'Ensenyament, representant de l'Ajuntament als Consells Escolars del CEIP La Torre, CEIP Torrescasana i Llars d'infants, i regidor d'Esports.

Les regidories i tasques que fins ara ocupava el regidor i segon tinent alcale Jaume Riba Ramos ; Regidor d'Esports, relacions amb les entitats socials del municipi i Sanitat, s’han redistribuït amb el regidors de govern quedant el cartipàs de la següent manera:

Jaume Riba Bayo - Alcalde-President de la Corporació i Regidor de Governació i Urbanisme i Serveis Municipals

Andreu Siñol Quintana - 1er Tinent d'Alcalde i Regidor d'Hisenda i Administració, Promoció econòmica/Treball;  Participació ciutadana/Transparència i coordinació dels agents municipals dins de l'àrea de Governació.

Ana Madrid Jiménez - 2a Tinent d'Alcalde , Regidora de Cultura i de Festes dels nuclis de Torre Alta, Camaró, Xaró, Torre Baixa, Pla de la Torre i Ca l'Anton. Representant de l'Ajuntament del centre social Sant Joan Baptista

Francesc Xavier Comes Ferrer - 3er Tinent d'Alcalde i Regidor de Medi Ambient, Joventut, Promoció exterior del Municipi i de Festes als nuclis de Vilanova d'Espoia, La Serra i Pinedes de l'Armengol. Representant de l'Ajuntament del centre social Font de l'Armengol.

Maite Maruny Pomares - Regidora de Benestar Social i Salut.

 

 

Darrera actualització: 24.02.2020 | 13:18