Article d’opinió del grup municipal ERC, publicat al butlletí municipal de febrer 2020

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 00:00

En el butlletí municipal, enguany editat englobant tot l'any 2019, el grup polític d' ERC, va incloure l'article següent: 

"Benvolguts veïns de la Torre de Claramunt,
Des d’aquest minso espai que ens permet l’equip de govern (1.500 caràcters amb espais) –en un butlletí que paguem entre tota la ciutadania i on caldria repartir les planes, potser proporcionalment al nombre de regidors, perquè tots som ajuntament–, volem agrair-vos, especialment al nucli de Pinedes i Vilanova d’Espoia, on en les darreres eleccions municipals i en les generals les forces progressistes d’Esquerra Republicana han obtingut excel•lents resultats, la
vostra implicació. També ens congratulem per l’àmplia victòria d’ERC a la nostra comarca en les eleccions municipals, 23 dels 33 municipis i especialment perquè a la Torre som el partit que més va incrementar en nombre de vots, més del 112%, però de moment, malgrat l’esperança posada en totes les reformes que volíem impulsar, ens hem de conformar en continuar a l’oposició.
A escala nacional segurament tindrem diferències notables entre els diversos grups, i quan dic «nacional» em refereixo al nostre país, Catalunya, però és imprescindible que a escala municipal tots els grups polítics remem en la mateixa direcció, és a dir, en la millora de la qualitat de vida de les persones que habitem aquest entorn fantàstic, però que necessita polítiques decidides per preservar-lo per al gaudi de futures generacions.
Continuarem treballant en la defensa dels torredans, especialment dels que més ho necessiten, per la transparència política, la que es veu però també la que està soterrada, i per la conservació de l’entorn . La unitat d’acció per a la
llibertat del nostre país no ens farà ser la crossa de cap altre partit, perquè la república que nosaltres propugnem és una república social, al servei de les persones, justa i igualitària, però també radicalment democràtica. I encara falten
moltes coses per fer, sobretot en els àmbits de joventut i de persones grans, però també d’espais de convivència social, de dinamització cultural i de recuperació de patrimoni natural i històric. I en tot això continuarem treballant des del nostre propi espai polític.

Aprofitem per desitjar-vos un molt bon any, un altre però, amb preses i presos polítics i amb un president de la Generalitat a l’exili juntament amb altres diputats i diputades, però també amb moltes persones imputades o a la presó.
Continuarem lluitant per la LLIBERTAT de la nostra nació i pel mandat de l’1 d’octubre. Visca Catalunya Lliure, des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó"

Darrera actualització: 20.02.2020 | 12:07