La cavalcata de Reis posa punt i final a les festes de Nadal de La Torre de Claramunt

Dilluns, 7 de gener de 2019 a les 00:00

Les festes nadalenques començaven amb l'arribada del Pare Noel el 23 de desembre i el 24 s’acomiadava en el centre social de Pinedes de l'Armengol.

A Pinedes de l'Armengol la primera activitat que obria les festes de Nadal va ser el 23 de desembre a les 12 del migdia fent cagar el tió , i a la tarda tallers infantils i l'animació del Leo.
El 27 al centre social Sant Joan Baptista el patge Faruk recollia les cartes de desitjos dels nens i nenes, el 29 passava per Vilanova d'Espoia i el dia 30 es dirigia al centre social de Pinedes.

Abans d'acabar l'any al gimnàs de l'escola Ceip la Torre es realitzava, el ja tradicional torneig de tennis taula de nadal, organitzat pel club CTT La Torre.

La nit del 31 es celebrava la Festa de Cap d'any a Pinedes organitzada per la Comissió de Festes i la Torre per acomiadar amb música l’ any 2018 també celebrava la festa de cap d'any organitzada per l'UE la Torre.

Les carrosses carregades de regals que duien a Ses Majestats els Reis d’Orient, seguides amb un espectacular seguici de patges que repartien caramels a la mainada, va animar a totes les famílies que esperaven als diferents carrers de La Serra, Vilanova d'Espoia, Pinedes, i la Torre.

L'acte fionalitzava al balcó de l’Ajuntament, on els rebia l’Alcalde, Jaume Riba, que oferia unes paraules desitjant a tots els torredans i torredanes un bon any 2019  i tot seguit li passava la paraula als Reis que anunciaven el seu missatge als nens i nenes, i a tot el públic assistent.

 

Darrera actualització: 17.01.2019 | 13:42