5a Festa de la Cassola de Vinya i Olla de Murri a Vilanova d'Espoia 2018

Diumenge, 11 de novembre de 2018 a les 0:00

L' 11 de Novembre  us esperem a Vilanova d'Espoia per celebrar la 5a festa de Vilanova d'Espoia , una festa que recull gastronomia, oficis i tradicions .
Una vegada més, la Torre de Claramunt fa un homenatge a les seves arrels i al llegat de tots aquells que durant molts anys van treballar a la vinya, posant en valor elements tradicionals com la cuina de vinya 

Des de primera hora del matí de diumenge i amb foc de llenya, es cuinaran tots dos menjars; la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri. Per a participar de les degustacions caldrà adquirir un tiquet, a aprtir de dilluns 29 octubre , al preu de 8 euros, que donarà dret a provar la Cassola de Vinya i l'Olla de Murri, acompanyat de vi o cava de la terra i també uns bombons de postres. 

Al llarg del matí totes les persones podran gaudir de tallers d'oficis tradicionals com és el cisteller, el bufador de vidre i el ferrer. Els més menuts participaran en un taller experimental en el qual accedeixen a l’interior
d’un galliner i donen de menjar a les gallines. En un racó hi ha un ponedor i podran recollir un ou. També podran participar en un taller de munyir una vaca, una reproducció de dimensions reals.

Pels més petits també s’han programat diferent activitats: tallers de pintura al vi, de mandales, de manualitats.

A més, al llarg del matí totes les persones interessades podran tastar el vi i el cava dels productors de proximitat.

 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 11:51