Emprenedoria per a joves durant el mes de maig a l' oficina jove de l'Anoia

Del 26 d'abril al 22 de maig de 2018 a les 00.00 h

L’Oficina Jove de l’Anoia enceta les Tardes d’Emprenedoria amb una xerrada / taller sobre habilitats emprenedores i un cas real de posada en marxa el teu propi negoci, i estan destinades a joves de 14 a 35 anys.

Es duran a terme el dimecres 16 de maig a les 18h i el dimarts 22 de maig a les 17h.

L’objectiu és informar sobre el procediment, serveis d’assessorament com la Xarxa Emprèn, ajuts i subvencions, així com dotar d’eines als i les joves que alguna vegada s’hagin plantejat muntar el seu propi negoci i no saben per on començar o si la seva idea és viable.
​Durant el primer taller “Habilitats emprenedores”, el dimecres 16 de maig a les 18h., es parlarà sobre els factors a tenir en compte a l’hora d’emprendre, motivacions per a emprendre i tipologia d’emprenedors, habilitats i competències de l’emprenedor/a, anàlisi d’experiències d’emprenedors/es amb èxit, test de l’emprenedor i passos i recursos per a emprendre.
Durant la segona sessió, dimarts 22 de maig a les 17h., es durà a terme un joc de rol on es presentarà de forma vivencial el procés de creació d’una empresa, des de la generació de la idea fins a l’inici de l’activitat. Es treballaran el conceptes de creació d’idea, pla d’empresa i llançament del producte. 

Lloc: Oficina Jove de l’Anoia – Consell Comarcal (plaça Sant Miquel, 5, d’Igualada)

Per a participar caldrà inscripció prèvia omplint el següent formulari web, les places són limitades.
Per més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat, trucant al 93.805.15.85 o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669. 

Darrera actualització: 26.04.2018 | 11:44